1. Predmet sporazuma.
    • Ta pogodba velja za spletno mesto https://healthy-food-near-me.com in je sklenjena med uporabnikom teh strani in lastnikom strani (v nadaljevanju https://healthy-food-near-me.com )
    • Ta pogodba določa postopek za sprejemanje, shranjevanje, obdelavo, uporabo in razkritje uporabnikovih osebnih podatkov in drugih informacij, ki jih https://healthy-food-near-me.com prejme od uporabnikov spletnega mesta. Uporabnik izpolni osebne podatke.
    • Če želite objaviti informacije, obvestilo, uporabiti spletno mesto na katerem koli spletnem mestu https://healthy-food-near-me.com, mora uporabnik natančno prebrati to pogodbo in izraziti popolno soglasje z njenimi pogoji. Potrditev popolnega soglasja s to pogodbo je uporaba strani s strani uporabnika.
    • Uporabnik nima pravice objavljati informacij, obvestil, uporabljati strani, če se ne strinja s pogoji te pogodbe ali če ni dopolnil polnoletne starosti, ko ima pravico sklepati pogodbe ali ni pooblaščena oseba družbe, v imenu katere so objavljene informacije, napoved.
    • Z objavljanjem informacij na spletnih mestih z uporabo spletnega mesta uporabnik vnaša osebne podatke ali, z zagotavljanjem teh podatkov na drug način in / ali z izvajanjem kakršnih koli dejanj na spletnem mestu in / ali z uporabo katerega koli dela spletnega mesta, uporabnik izrecno soglaša s pogojev te pogodbe in zagotavlja https://healthy-food-near-me.com pravico do prejema, shranjevanja, obdelave, uporabe in razkritja osebnih podatkov uporabnika v skladu s pogoji te pogodbe.
    • Ta pogodba ne ureja inhttps: //healthy-food-near-me.com ni odgovoren za prejem, shranjevanje, obdelavo, uporabo in razkritje osebnih podatkov uporabnika in vseh drugih informacij tretjim osebam, ki niso v lasti ali upravljanju http : //healthy-food-near-me.com in posamezniki, ki niso zaposleni v AvtoTachki .com, tudi če je uporabnik dostop do spletnih mest, živil ali storitev teh oseb dobil prek https: // zdrava-hrana-blizu mene .com ali glasilo. Zaupno za razumevanje, ta pogodba je edina informacija, ki je v zbirki podatkov spletnega mesta shranjena v šifriranem stanju in je na voljo samo na https://healthy-food-near-me.com.
    • Uporabnik priznava, da lahko tretje osebe v primeru zanemarjanja varnosti in zaščite svojih osebnih podatkov in podatkov o pooblastilu pridobijo nepooblaščen dostop do računa ter osebnih in drugih uporabniških podatkov. https://healthy-food-near-me.com ni odgovoren za izgube, ki bi nastale s takim dostopom.
  2. Postopek pridobivanja osebnih podatkov.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Piškotki za zagotavljanje storitev, odvisno od tega, na primer shranjevanje podatkov v košarici med obiski;
    • IP naslov uporabnika.
  2. Vse podatke zbiramo tako, kot so, in se pri zbiranju podatkov ne spreminjajo. Uporabnik je odgovoren za zagotavljanje zanesljivih informacij, vključno z informacijami o osebnih podatkih. Https://healthy-food-near-me.com ima po potrebi pravico preveriti točnost predloženih informacij in zahtevati potrditev posredovanih informacij. po potrebi za zagotavljanje storitev uporabniku.
  3. Postopek za uporabo uporabniških informacij.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Pogoji zagotavljanja dostopa do baze podatkov.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • na razumne zahteve državnih organov, ki so upravičeni zahtevati in prejemati take podatke in informacije;
    • če po mnenju https://healthy-food-near-me.com uporabnik krši pogoje te pogodbe in/ali drugih pogodb in sporazumov med https://healthy-food-near-me.com in uporabnika.
  7. Kako spremeniti / izbrisati te podatke ali se odjaviti.
  1. Uporabniki lahko kadar koli spremeni / izbriši Osebni podatki (telefon) ali se odjavite. Delo nekaterih funkcij https://healthy-food-near-me.com, ki zahtevajo razpoložljivost podatkov o uporabniku, se lahko začasno prekine od trenutka spremembe/izbrisa podatkov.
  2. Uporabnikovi osebni podatki se shranjujejo, dokler jih uporabnik ne izbriše. Zadostno obvestilo uporabnika o izbrisu ali drugi obdelavi osebnih podatkov bo pismo (informacija), poslano na elektronsko pošto, ki jo določi uporabnik.
  3. Varstvo podatkov.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Kontaktni naslov v primeru vprašanj.
  4. V primeru vprašanj, želja, pritožb v zvezi s podatki, ki jih posredujete, se obrnite na elektronski naslov: Support@healthy-food-near-me.com. Na pisno zahtevo in ob predložitvi dokumenta, ki potrjuje njegovo identiteto in avtoriteto, lahko uporabniku posredujemo informacije o postopku pridobivanja informacij o lokaciji baze podatkov.
  5. Spremembe pravilnika o zasebnosti.
  6. Pogoje politike zasebnosti lahko spremenimo. V tem primeru bomo različico zamenjali na strani s pogoji, zato redno preverjajte https://zdrava hrana- blizu-me.com/ sporazum o zasebnosti Vse spremembe sporazuma začnejo veljati z dnem objave. Z uporabo spletnega mesta uporabnik potrjuje, da sprejema nove pogoje politike zasebnosti v besedilu, ki je veljalo v času, ko uporabnik uporablja spletno mesto
  7. Dodatni pogoji.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. V primeru, da se za katero koli določbo Politike zasebnosti, vključno s katerim koli predlogom, klavzulo ali njenim delom, šteje, da je v nasprotju z zakonodajo ali neveljavna, to ne bo vplivalo na preostale določbe, ki niso v nasprotju z zakonom, ostanejo v v polni veljavi in ​​veljajo, vsaka neveljavna določba ali določba, ki je ni mogoče izpolniti brez nadaljnjih ukrepov pogodbenic, se šteje za spremenjeno, spremenjeno, kolikor je potrebno za zagotovitev njene veljavnosti in možnosti izvajanja.
  3. Ta pogodba velja za uporabnika od trenutka, ko uporablja spletno mesto, vključno z umestitvijo oglasa, in velja, dokler se na spletnem mestu ne shranijo nobeni podatki o uporabniku, vključno z osebnimi podatki.